Online hittar du det största utbudet av kontaktlinser

blåa kontaktlinserNär det gäller kontaktlinser är det verkligen en bransch som blommat upp online. Idag görs mer än 60% av alla inköp av kontaktlinser från webbutiker som Lensia och deras kollegor.

Vet du vilket märke du skall ha på dina kontaktlinser samt vet din styrka så kan du köpa så är det enkelt att välja och vraka hos Lensia. Du kan enkelt söka på varumärke så om du har Acuvue, Easyvision eller något annat märke gör du en enkel sökning eller väljer märke i rullisten som finns i webbutiken.

Efter det väljer du styrka, baskurva och diameter och hur många förpackningar du skall ha. Efter du har gjort dina val så går du vidare till kassan och checkar ut, strax har du dina nya kontaktlinser i din brevlåda!

Det är egentligen ganska självklart att man köper en produkt som denna online, det är en liten produkt med låg vikt som är likadan oavsett vart du köper den. Precis som böcker, DVD-filmer och andra produkter som är väl passande för försäljning online. Men linser har en fördel till vilket gör den perfekt för onlineförsäljning och det är att produkten har en låg vikt.

En låg vikt gör att den också är billig att skicka med posten och det gör att du som kund betalar en mindre kostnad för att få hem produkten. Det i sin tur gör att du kan spara ganska stora pengar jämfört med att ta bilen in till din optiker i staden varje gång du behöver nya linser.